Εκτύπωση Εκτύπωση
Αναζήτηση Choose language

Lavipharm

Η Lavipharm, ελληνική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1911, είναι σήμερα ο μεγαλύτερος ολοκληρωμένος Όμιλος Έρευνας και Ανάπτυξης, παραγωγής, εισαγωγής, εμπορίας και διανομής φαρμάκων, καλλυντικών και προϊόντων υγείας στην Ελλάδα με έντονη διεθνή δραστηριότητα.

Με σύγχρονες εγκαταστάσεις σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια, τη Γαλλία και τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες παγκοσμίως εταιρείες φαρμάκων και καλλυντικών και είμαστε σε θέση να παρέχουμε προϊόντα δικής μας τεχνολογίας αλλά και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες τόσο στο φαρμακοποιό όσο και στον καταναλωτή. Μοναδικός μας στόχος είναι η βελτίωση της ποιότητας της ζωής του ανθρώπου.

Πρωτοπόρος στον τομέα της φαρμακευτικής τεχνολογίας, η Lavipharm αναπτύσσει νέες, δυναμικές στρατηγικές, ευέλικτες στο διαρκώς εξελισσόμενο παγκόσμιο περιβάλλον αλλά σταθερές στο όραμά της, ενώ ταυτόχρονα συζητά και μελετά νέες συνεργασίες που αφορούν στην ενίσχυση και εξάπλωσή της τόσο στον ελληνικό όσο και στο διεθνή χώρο.

Στην Ελλάδα, οι δραστηριότητες της Lavipharm επικεντρώνονται στους χώρους του ιατρείου και του φαρμακείου, παρέχοντας αποτελεσματικές και ασφαλείς λύσεις σε θέματα υγείας και ομορφιάς. Ειδικότερα στον τομέα των δερμοκαλλυντικών, η Lavipharm ήταν η πρώτη εταιρεία που τοποθέτησε και προώθησε το 1977 καλλυντικά προϊόντα στο ελληνικό φαρμακείο και μέχρι σήμερα έχει δυναμική παρουσία μέσω των προϊόντων CASTALIA.

Copyright 2011  |  Μέλος του ομίλου Lavipharm | Όροι Χρήσης | Sitemap