Εκτύπωση Εκτύπωση
Αναζήτηση Choose language
Ανοιξιάτικη βουτιά... στην ενυδάτωση
Ο ήλιος, η ζέστη, το αλάτι, ο αέρας ταλαιπωρούν την επιδερμίδα, με αποτέλεσμα να την αφυδατώνουν προκαλώντας λεπτές γραμμές, αίσθηση τραβήγματος και σημάδια κούρασης.

Τι μπορείτε να κάνετε
Κατ’ αρχάς θα πρέπει να βοηθήσετε την επιδερμίδα σας εκ των έσω. Οι δερματολόγοι προτείνουν να πίνετε 8 με 10 ποτήρια νερό την ημέρα, ώστε να διατηρείτε τα σωστά επίπεδα ενυδάτωσης.
Αντηλιακή προστασία: Απαραίτητη, χειμώνα καλοκαίρι!
Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο μπορεί να αποβεί καταστροφική για την ομορφιά και την υγεία σας, αφού εξασθενεί τους αμυντικούς μηχανισμούς της επιδερμίδας. Συνεπώς, η χρήση ενός επιστημονικά ελεγμένου αντηλιακού προϊόντος, κατάλληλου για τον φωτότυπο και τον τύπο της επιδερμίδας σας, εξασφαλίζει την πρόληψη όλων των παραπάνω και συμβάλλει στη διατήρηση της υγείας και της ομορφιάς.
Βρείτε το αντηλιακό που ταιριάζει στην επιδερμίδα σας
Ακμή: Εχθρός προ των πυλών!
Είναι ένα από τα πλέον κοινά δερματολογικά προβλήματα των εφήβων και, σε κάποιες περιπτώσεις, και των ενηλίκων. Η σωστή ενημέρωση και η άμεση καταφυγή στον δερματολόγο είναι τα «κλειδιά» για να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας.
Αντιγήρανση: Συμμαχήστε με τη νεότητα!
Με τον πάροδο του χρόνου, η επιδερμίδα αρχίζει να χάνει μέρος της ελαστικότητας και της σφριγηλότητάς της. Πολλές από τις αλλαγές που παρατηρείτε είναι αποτέλεσμα της μείωσης των επιπέδων των οιστρογόνων, μιας φυσιολογικής κατάστασης που συμβαίνει καθώς πλησιάζει η φάση της εμμηνόπαυσης.
Copyright 2011  |  Μέλος του ομίλου Lavipharm | Όροι Χρήσης | Sitemap